OPZOEK NAAR CREATIEVE WERKPAARDEN?

Meer dan alleen een Hovenier.

Langstraat Hoveniers

Mijn naam is Sjors Langstraat, 30 jaar oud en woonachtig in Schipluiden. Al vanaf jongs af aan vind ik het geweldig om met mijn handen bezig te zijn. In zekere zin ben ik zo’n geval die van een hobby zijn werk heeft gemaakt.

Dit is allemaal niet vanzelf gegaan. Tijdens mijn studie was ik in dienst bij Schilperoort Hoveniers, eveneens gevestigd in Schipluiden. Op dat moment wist ik nog niet zeker wat ik écht wilde met mijn leven. In dienst bij iemand zijn was natuurlijk fijn en makkelijk, maar ik miste toch een bepaalde vrijheid.

Na mijn studie ben ik voor een klein jaar naar Curaçao verhuisd, waar ik mezelf een heel belangrijk iets realiseerde. Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik kwam erachter dat hetgeen waar ik echt goed in ben toch hovenieren is. Ik heb vervolgens een knop omgezet en ben er volledig voor gegaan. Het bedrijf Langstraat Hoveniers werd in het leven geroepen.

hovenier-schipluiden
overkapping-hout-hovenier

Waarom?

Ik ben voor mezelf begonnen en nu 3 jaar later werk ik samen met een team van ervaren hoveniers.

Het geeft mij een goed gevoel om, samen met mijn team, mensen blij te maken met een strakke en stralende tuin. De glimlach en dankbaarheid van de klanten die daarbij komt kijken geven mij de voldoening en het besef dat het werk dat ik met mijn team lever goed is. Iedere tuin wordt even professioneel opgepakt en daarnaast zorgen we ervoor dat iedere klus een plezier is. 

Om ervoor te zorgen dat jullie met plezier in de tuin zitten of liggen na de aanleg, denk ik graag met jullie mee om de tuin van je dromen te verwezenlijken. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan. Mijn team en ik zijn er klaar voor!

Benieuwd of we u verder kunnen helpen? Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met u op.